Услуги

Консултация

В ортодонтска клиника ВАЛОР можете да договорите час за провеждане на консултация в случай, че имате необходимост от:

  • оценка на нуждата от ортодонтско лечение за вас или вашето дете;
  • определяне на възможностите за корекция на смущаващи Ви естетични или функционални проблеми.

Една консултация обичайно е с продължителност около 20 минути и включва:

  • първоначален преглед на пациента;
  • разговор за представяне на случая, прогнозиране на възможните подходи за лечение, както и отговор на възникнали въпроси.
Целта на консултацията е да даде реалистична оценка на вашия случай и да отговори на евентуално възникнали въпроси, така че да улесни вземането на решение дали да провеждате ортодонтско лечение и на кого да се доверите. Едновременно с това, окончателните диагноза, подход за лечение, апаратура и финансови параметри могат да бъдат прецизирани само след провеждането на диагностика и план на лечение.

Допълнителна информация

Записването за консултация може да се осъществи в приемното време на клиниката, като се свържете с рецепция на телефоните на клиниката, като ни посетите лично на адреса на клиниката или чрез електронна поща.

Актуалното приемно време за консултации можете да откриете в секция "График" или да се осведомите за него, като се свържете с нас.

За цената на една консултация можете да направите справка в секция "Цени".

Консултацията не носи ангажимент за вас. Вие можете да вземете решение за лечение в Клиника ВАЛОР, да изберете да се лекувате при друг специалист, или да прецените, че няма да провеждате ортодонтско лечение.

В случай, че по време на консултацията или след това решите да работите с Клиника ВАЛОР, се определят часове за диагностика и обсъждане на плана на лечение.