Новини

Тържествено отбелязване на 10-годишния юбилей на клиниката

10.02.2015 Актуално

Тържествено отбелязване на 10-годишния юбилей на клиниката

Тържествено отбелязване на 10-годишния юбилей на клиниката

По случай десетгодишнината от създаването на клиника ВАЛОР на 7.02.2015 г. в хотел Шератон се събраха лекари по дентална медицина, представители на фирми приятели и сътрудници на клиниката. Основателят на клиника ВАЛОР и основоположник на съвременната ортодонтия в България - проф. Валентин Мутафчиев, представи кратка презентация, която показа пътя и успехите на клиниката през изминалото десетилетие. Той открои основните цели в дейността на клиника ВАЛОР – да осигурява съвременно ортодонтско лечение и да подпомага с обобщени информация и клиничен опит колегите с интерес към ортодонтията. Професорът използва възможността да благодари на всички колеги и партньори, с които клиника ВАЛОР е работила през годините.


Най-сърдечни пожелания към екипа на клиниката и специално към проф. Мутафчиев отправиха председателят на Българския Зъболекарски Съюз, д-р Борислав Миланов и председателят на Българското Ортодонтско Общество, доц. Лаура Андреева.


По време на коктейлната част на събитието за настроението на гостите се погрижиха трио Тенорите, а всеки от присъстващите отнесе със себе си за спомен специално изработена по случай юбилея монета